Aruba İnstand On Küçük İşletme Kablolu Ve Kablosuz Ağları



Aruba İnstand On Küçük İşletme Kablolu Ve Kablosuz Ağları

Aruba Instant On Uygulaması ile kolay kurulum

Aruba Instant On Uygulaması ile kolay kurulum Ağınızı birkaç tıklamayla kurun ve telefonunuzdan yönetin; ardından bırakın işi sizin yerinize Instant On yapsın. Otomatik güncellemeler, ağınızın en yüksek hızlarda çalışmasını sağlar. Verileriniz her zaman en hızlı yol boyunca ilerleyecektir. Ayrıca, yönlendirici gibi ek ekipman satın almaya hiç gerek yok. Pazarlama çalışmalarınız için konuk bilgilerini mi yakalamak istiyorsunuz? Özel oturum açma portallarıyla bu da çok kolay.

Ağınızı her yerden yönetin

Telefonunuzdaki Aruba Instant On Uygulaması ile ağınızı avucunuzun içinden kontrol edin. 25 adede kadar erişim noktasını izleyin ve yönetin. Kimin hangi sitelere ve uygulamalara bağlandığını takip edin. POS'unuz gibi önemli sistemlere öncelik verin. Bant genişliği domuzlarının işleri yavaşlatmasını durdurmak için sınırlar belirleyin.
 

Dahası, PoE planlama özelliğimizle Wi-Fi erişimini iş saatleriyle sınırlayarak maliyetleri kontrol edebilir, güç tasarrufu yapabilir ve güvenliği artırabilirsiniz.

 

İçeride ve dışarıda güçlü bir sinyal alın

Aruba Instant On Mesh Wi-Fi, iç ve dış alanlarınızı güçlü bir sinyalle kaplamak için birbiriyle iletişim kuran birden çok erişim noktası kullanır. Ağ kapsama alanınızı genişletmek veya bir alandaki sinyali güçlendirmek mi istiyorsunuz? Sadece başka bir erişim noktası ekleyin.

Wi-Fi 6 ile inanılmaz yüksek hızların keyfini çıkarın

eni bir ağ kuruyorsanız, en iyi seçeneğiniz Wi-Fi 6 ağıdır. Wi-Fi 6, aynı anda birçok cihaz bant genişliği için rekabet ederken sürekli olarak yüksek hızlar ve güçlü sinyaller sunar. Ayrıca güç tasarrufu sağlar, böylece cihaz pilleri daha uzun süre dayanır.

İşletmenizi, çalışanlarınızı ve müşterilerinizi koruyun

İş ve çalışan trafiğini müşteri trafiğinden kolayca ayırın. Çalışanlar ve müşteriler için ağ kullanılabilirliği saatlerini ayarlayın ve belirli siteleri veya uygulama kategorilerini engelleyin. Ayrıca, ağınızın kötü amaçlı yazılım saldırıları veya yetkisiz kullanıcılar gibi dış tehditlere karşı koruma sağlayan en son güvenlik tarafından otomatik olarak korunduğunu bilerek yapın.

Sizde işletmenizin kaynaklarına her yerden erişmek, ağınızı kolay yönetmek ve wifi 6 standartlarında inanılmaz yüksek hızlara ulaşmak istiyorsanız çözümün doğru adresi SEYBİL BİLİŞİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ.